Amenajări interioare

Demolare pereți, decopertări pereți, plafon, gresie, faianță, linoleum, mochetă Reparații, gletuieli și finisaje pereți. Tencuieli clasice, tencuieli decorative interior. Zidărie BCA sau caramide. Măști și scafe rigips. Tavane, casete, tavane false. Placări tavane rigips pe structura metalică sau suspendate. Glafuri ferestre și uși. Sape de nivel și autonivelante.

Montaj caraminda tip Nevada. Montaj parchet laminat sau classic, mochetă. Aplicare tapet. Finisaj pereți, zugrăveli vopsea lavabilă,vopsitorie interior. Montat/demontat uși. Termo și fotoizolatii.

Dacă te afli în acel moment în care iei în calcul să schimbi aspectul locuinţei tale, merită să ai în vedere compania de amenajări interioare Motomedia. Privim fiecare proiect ca o artă şi suntem întotdeauna la curent cu tot ceea ce este nou şi cu tendinţele în materie de design ambiental.

În ceea ce priveşte serviciile oferite de către Motomedia atunci când vorbim de amenajări interioare, gama este una largă şi variată, destinată oricărui tip de spaţiu: demolări, zidării, montaj rigips, zugrăveli finisaje vopsitorii, montaj pardoseli, tapet sau uşi. Indiferent că este vorba de renovări, amenajări, design, reparaţii etc., Motomedia este soluţia.

Am dus la bun sfârşit cu succes numeroase proiecte de amenajare interioară de care suntem foarte mândri şi pe care le poţi vizualiza şi tu pe site-ul nostru, la secţiunea Portofoliu.

Dacă alegi o colaborare cu firma noastră, vei putea beneficia de servicii complete de top oferite de o echipă de profesionişti, care vor ţine cont de preferinţele tale şi vor pune în practică tot ce este nevoie pentru ca aceste preferinţe sau nevoi să fie îndeplinite iar tu să fii un alt client mulţumit.

3d-rendering-bathroom-modern-style

În ceea ce priveşte preţurile Motomedia, tarifarea lucrărilor se face într-un mod transparent şi obiectiv, în funcţie de metraj, conform devizelor de execuţie, astfel încât să ai de la bun început o idee despre costul lucrărilor care urmează să fie efectuate.

De asemenea, termenele de execuţie sunt stabilite concret de la începutul colaborării cu firma noastră. Iar în cazul în care îţi faci griji cu privire la gunoaiele care rezultă în urma lucrărilor, află că tot Motomedia se va ocupa de debarasarea lor şi curăţarea spaţiilor.

Păşeşte cu încredere în casa ta proaspăt renovată cu ajutorul echipei specializate în amenajări interioare Motomedia!

Au avut incredere în noi