Despre noi – Motomedia

Motomedia este o companie specializată în servicii complete de amenajare, care a luat naştere în anul 2005, fiind formată dintr-o echipă tânără şi dinamică de specialişti, care îşi asumă angajamentul de a realiza diferite proiecte şi servicii de amenajări pentru case, apartamente, spaţii comerciale, birouri şi nu numai, garantând rezultate de top şi durabilitate.

De ce Motomedia

Misiunea

Motomedia este de a face cât mai mulţi clienţi fericiţi şi împliniţi, oferindu-le sprijinul în ceea ce priveşte transformarea unei simple încăperi într-un spaţiu mult visat, conform tendinţelor actuale. De asemenea, suntem foarte atenţi la nevoile specifice ale clienţilor noştri şi încercăm să le asigurăm acestora soluţiile potrivite, dar şi accesibile pentru orice buzunar.

Viziunea

Motomedia este de a deveni lider pe piaţă în domeniul amenajărilor. Apreciem colaborarea mutuală eficientă şi comunicarea transparentă astfel încât clienţii să devină partenerii noştri pe parcursul întregului proces de amenajare a unui spațiu. Mai mult, ne dorim să progresăm în mod continuu şi să oferim cele mai bune experienţe clienţilor cu care colaborăm.

Valorile

Valorile  care ne recomandă în raport cu concurenţa sunt experienţa, orientarea către client, transparenţa, profesionalismul, atenţia la detalii, calitatea şi durabilitatea. De asemenea, venim în întâmpinarea clienţilor care apelează la serviciile noastre cu propuneri şi soluţii complete şi funcţionale care să corespundă pe deplin nevoilor şi dorinţelor lor cu privire la lucrarea de amenajare pe care o solicită.

Motto-ul

Un ambient plăcut pentru armonie în suflet pune foarte mult accent pe impactul pe care îl poate avea amenajarea unui spaţiu în care locuieşti asupra stării tale de spirit. Indiferent de stilul pe care doreşti să-l abordezi atunci când vine vorba de locuinţa ta, Motomedia va face tot posibilul pentru ca rezultatul final să fie pe măsura aşteptărilor tale şi să îţi garanteze un loc cât mai armonios şi plin de viaţă, pe care să-l numeşti cu drag ,,acasă”.

Despre noi

Soluţii complete, alături de o gamă variată de servicii de calitate

Amenajarea unui spațiu nu trebuie să fie stresant. Indiferent de ce servicii doreşti să pui în practică atunci când vine vorba de proiectul tău, Motomedia este alegerea potrivită pentru tine şi pentru cerinţele tale. De la servicii de curăţenie, amenajări interioare sau exterioare şi până la instalaţii sanitare, electrice sau termice, noi venim cu soluţii complete care vin în sprijinul tău oferind largă de servicii de calitate.

Datorită faptului că asigurăm beneficii precum amenajare completă, termene clar stabilite de execuție, tarifare în funcţie de metraj, garanţie a lucrărilor realizate, debarasarea a tot ce ţine de deșeuri rezultate, implicit curăţenia zonei de lucru la finalul lucării, cu Motomedia totul este acum mai clar şi mai simplu.

Echipa noastră de specialişti se remarcă prin experienţa de peste 16 ani în domeniul construcţiilor, seriozitate, profesionalism, imaginaţie bogată şi spirit creativ. Mai mult, orientarea şi spre cele mai mici detalii, de la structuri, forme şi până la funcţionalitatea elementelor alese pentru amenajare, marchează un alt punct forte pentru care merită să alegi Motomedia. În cazul în care vrei să te convingi cu ochii tăi de rezultatele pe care le-a adus munca noastră de-a lungul timpului, vizualizează proiectele deja finalizate regăsite în secţiunea Portofoliu de pe site-ul nostru.

Dacă ai în plan un proiect de amenajare, investeşte în calitate alături de Motomedia!