Instalații sanitare

Montaj/demontaj chiuvetă, vas WC cu rezervor; Montaj/demontaj cadă, cabina dus; Montaj mașină de spălat, mașină de spălat vas; Montaj boiler, instant; Montaj/demontaj baterii, robineți; Montaj țevi polipropilena, cupru, pexal.

Dacă te-ai hotărât să dotezi sanitar noua ta locuinţă şi vrei să faci asta în cel mai eficient şi de lungă durată mod, soluţia este Motomedia. Membrii care alcătuiesc echipa noastră sunt specializaţi în diferite activităţi, cum ar fi montajul sau demontajul instalaţiilor sanitare şi repararea sau întreţinerea acestora, totul pentru ca cerinţele şi nevoile tale să fie îndeplinite pe deplin.

Deşi unele proceduri ce ţin de instalaţia sanitară a locuinţei tale pot fi efectuate chiar şi de către tine pe cont propriu, cum ar fi înlocuirea unui furtun sau desfundarea unei scurgeri spre exemplu, de cele mai multe ori o lucrarea mai complexă şi mai completă care vizează o astfel de instalaţie necesită îndemânarea şi cunoştinţele unei echipe de experţi în domeniu.

Motomedia oferă o gamă completă de servicii în ceea ce priveşte instalaţia sanitară a locuinţei tale, precum: montaj sau demontaj chiuvetă sau vas WC cu rezervor, montaj şi demontaj cadă sau cabină de duş, montaj maşină de spălat rufe sau maşină de spălat vase, montaj şi demontaj baterii şi robineţi sau montaj ţevi polipropilenă, cupru sau pexal.

Experţii Motomedia în instalaţii sanitare sunt profesionişti şi lucrează în cel mai sigur şi calitativ mod. De asemenea, sunt foarte bine instruiţi şi cunosc exact demersurile pe care trebuie să le urmeze pentru ca locuinţa ta să poată beneficia de o instalaţie sanitară de top, care să poată fi folosită pentru o perioadă cât mai lungă de timp, fără a fi nevoie să o schimbi din cauza unor defecţiuni care apar dacă ceva nu s-a instalat corect sau complet.

Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de instalaţii sanitare, nu ezita să apelezi la Motomedia!

Au avut incredere în noi